0343 - 451176

Industrieweg Zuid 21

3958 VV Amerongen

Over Bouw- en aannemingsbedrijf B. C. Drost B.V.


Bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost te Amerongen is al jarenlang een ambachtelijk bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, en renovatie. Voor particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars uit de wijde omtrek neemt het Amerongse bedrijf opdrachten aan. Bouwen, verbouwen en renoveren doen wij bij onze klanten op locatie. In de werkplaats voeren de medewerkers van bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost kleinschalig timmerwerk uit, zoals het fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren.

Nieuwe eigenaar

Per 1 oktober 2016 is Dirk Bos de nieuwe eigenaar van Bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost B.V. Hij neemt het stokje over van Bart Drost. Meer over Dirk Bos leest u op de home.

Werkwijze

Na een eerste gesprek met u als opdrachtgever ligt er binnen drie werkweken een passende offerte bij u op tafel. Wij bespreken die graag met u en als deze geheel naar wens is, maken we de aannemingsovereenkomst op. Dat betekent dat u grip op de kosten hebt. Mocht u tijdens de bouw zaken willen uitstellen, dan is dat altijd mogelijk. Middels een gespecificeerde meer- en/of minder werkopgave, kunt u de kosten onder controle houden.

BouwGarant

Bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost B.V. is aangesloten bij BouwGarant, het grootste bouwkeurmerk in Nederland. Menig woonhuis, kantoorpand of school is al door de vakmensen van Drost gebouwd, verbouwd of gerenoveerd. Drost werkt met name in de regio rond Leersum, Veenendaal, Utrecht, Tiel, Ede, Lunteren, Ederveen, Bennekom, Wageningen, Renkum, Amerongen, Elst, Rhenen, Zeist, Bilthoven, Scherpenzeel, Woudenberg, Doorn, Wijk bij Duurstede en Buren.